Historie

Neede Constructie – Neco is in 1964 opgericht aan de Parallelweg te Neede, door Frans Klein Breteler.
Al snel groeide Neco uit tot een gerenommeerd staalconstructiebedrijf in de regio Achterhoek-Twente met tevens verwerking van RVS en aluminium.

Neco Staalbouw

Neco groeide autonoom tot de huidige middelgrootte onderneming; mede door de ontwikkeling van hechte handelsrelatie met de Nederlandse Antillen vanaf de jaren 1980. In 2004 is het familiebedrijf overgenomen door de 2e generatie. Inmiddels zijn de onderdelen Neco Kunststof en Neco Special Projects aan de onderneming toegevoegd.

Neco Kunststof is gespecialiseerd in productie en montage van Glasvezel Versterkte Kunststof constructies, kunststof roosters en diverse kunststof onderdelen. Bezoek de pagina van Neco Kunststof voor een uitgebreid overzicht.

Neco Special Projects richt zich op de ontwikkeling, levering en montage van projecten waarbij speciale eisen worden gesteld aan vormgeving, uitstraling en afwerking. Naast staal, RVS en aluminium worden diverse andere materialen, zoals glas, hout en kunststof in deze speciale projecten verwerkt. Bezoek de pagina van Neco special projects voor een uitgebreid overzicht.

Neco is een allround dienstverlener voor industrie, bouwnijverheid en overheden.